1.0 PROFIL SYARIKAT DAN POLISI PENGURUSAN KESELAMATAN MAKANAN



Disediakan Oleh : 
Muhammad Khairul Fikri Bin Nor Azni
DPH 201923874
DPIH 4A

1.1        PROFIL SYARIKAT

MAKLUMAT DAN BUTIRAN SYARIKAT


PROFIL SYARIKAT


PRODUK




1.2        CARTA ORGANISASI


1.3        POLISI PENGURUSAN KESELAMATAN MAKANAN

 Pihak pengurusan syarikat adalah komited untuk menghasilkan produk makanan yang bersih dan selamat dan memenuhi perundangan makanan di Malaysia.

 

I.                Akta Makanan 1983

II.              Peraturan –Peraturan Makanan 1985

III.            Peraturan-Peraturan Kebersihan Makanan 2009

 Pihak pengurusan juga akan memastikan amalan sanitasi dipraktikkan oleh semua pekerja bermula dari bahan mentah sehingga kepada loading finished product into truck.


1.4        DESKRIPSI PRODUK



1.5        CARTA ALIR PROSES




Comments

Popular posts from this blog

6.0 KAWALAN PENGANGKUTAN DAN PENGEDARAN

3.0 PENGENDALI MAKANAN